Lansering

Nu lanserar vi Rörmokare.nu!

Vi är glada att presentera lanseringen av Rörmokare.nu! 

Ett initiativ som strävar efter att skapa smidighet, klarhet och kvalitet inom VVS-tjänster. Vi har samlat de mest erfarna och pålitliga rörmokarna från hela landet för att skapa en enkel bokningsplattform för alla dina behov.

Vilka är vi?

Rörmokare.nu är ett företag som tar stolthet i att vara din betrodda partner inom VVS-tjänster. Vi är engagerade i att ge det bästa, med fokus på enkelhet, tydlighet och hög kvalitet. Från mindre reparationer till stora installationer, är vi redo att lösa nästan alla dina problem inom VVS. Vårt arbete styrs av ärlighet och transparens, vilket återspeglas av vår älskade maskot, Röris.

Vad är våra värderingar?

Tydliga och fasta priser: Vi tror på transparenta och fasta priser, utan otrevliga överraskningar. Vårt engagemang ligger i att fakturera för vår tid och resurser, inte överdimensionerade påslag på material.

Nöjda kunder: Vi värdesätter kundnöjdhet högst. Vi är övertygade om att nöjda kunder leder till mer business, och strävar alltid efter att ge en förstklassig kundresa, även när saker inte går som planerat.

Kvalificerade rörmokare: Varje rörmokare vi samarbetar med är noggrant utvalda och genomgår ständiga tester och utvärderingar för att säkerställa kvalitet och professionalism. Det är inte alla som får vara kompis med Röris!

Hur fungerar vår tjänst?

Bokning: Vår bokningstjänst är utformad för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta och boka en rörmokare för ditt VVS-behov. Med bara några få klick kan du boka en rörmokare. Vi sätter stor vikt vid tillgänglighet och professionalism, och vi är alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa till vid akuta ärenden.

Priser: Vårt startpaket är prissatt till 2705:- inklusive moms och rotavdrag. I paketet ingår upp till 30 minuters framkörning, två timmars arbete på plats av vår kvalificerade rörmokare, all administration samt enkel bokning och efterkontroller. För ytterligare arbetstimmar debiterar vi 699:- i timmen.

Transparens på materialpriser: Vi har gjort det till vår policy att ha transparant debitering på material. Vi lägger endast på 30% på nettopriset vi betalar hos våra grossister, en kostnad som sedan delas mellan oss och våra anslutna rörmokare.

Var hittar du oss?

Vi erbjuder våra tjänster över större delen av Sverige. Oavsett om du behöver hjälp med att installera en ny toalett i Stockholm, reparera läckande rör i Göteborg eller genomföra en avloppsrensning i Malmö, finns vi här för att hjälpa till. Vi ser fram emot att ge dig bästa möjliga service, oavsett var i landet du befinner dig.

Vi expanderar ständigt vårt verksamhetsområde, så håll utkik efter oss i ditt område. Välkommen till Rörmokare.nu! Här får du tillförlitlig och kvalitativ service, varje gång.