Roris berattar om oss

Vem är Röris - och vad gör han?

Röris är vår maskot och vår interna ledare på Rörmokare.nu. Röris är snäll, rak och ärlig, precis som vi som företag strävar efter att vara. Han bär våra ledord framåt och symboliserar vårt åtagande att erbjuda enkelhet, tydlighet och hög kvalitet i allt vi gör.

Röris är passionerad om tydliga och fasta priser, och tror på att ta betalt för vår tid och det som faktiskt kostar istället för att ha hutlösa påslag på materialet. Han är också övertygad om att nöjda kunder är nyckeln till framgång och att en bra resa från start till mål är avgörande för att uppnå detta. Röris är också en expert på att utföra alla typer av VVS-jobb och är stolt över att arbeta med duktiga rörmokare som genomgår löpande tester och utvärderingar för att säkerställa hög kvalitet i allt vi gör.

Röris är en viktig del av vår identitet på Rörmokare.nu och vi är glada över att ha honom som vår ledare och maskot. När du bokar en rörmokare genom oss kan du vara säker på att du får hjälp av en professionell och pålitlig hantverkare, och att du kommer att ha en bra resa hela vägen.

Om Rörmokare.nu - Vad är vi för något?

På Rörmokare.nu är vi stolta över att vara din trygga partner när det gäller VVS-tjänster. Vi har samlat de mest populära, erfarna och pålitliga rörmokarna i hela landet och skapat en smidig bokningstjänst för dig. Vi tror på enkelhet, tydlighet och hög kvalitet i allt vi gör, och arbetar ständigt för att uppnå det bästa resultatet och ta hand om varje projekt med omsorg. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, från mindre reparationer till större installationer, och vi är redo att lösa nästan allt inom VVS.

Vi på Rörmokare.nu strävar alltid efter att vara snälla, raka och ärliga, precis som vår maskot och interna ledare Röris. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att du får hjälp av en professionell och pålitlig rörmokare som kan sitt jobb och ett företag som tar hand om sina kunder. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du bokar en rörmokare genom oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt VVS-problem.

Röris hjälper dig att boka en rörmokare!

Röris är vår maskot och vår interna ledare. Röris är snäll, rak & ärlig vilket vi som företag också strävar efter att vara. Så när du bokar ett arbete med oss kan du känna dig trygg med att du får en rörmokare som kan sitt jobb och ett företag som tar hand om sina kunder.

Tydliga o fasta2
Check

Röris gillar: Tydliga & fasta priser

Vi gillar raka rör =) Vi har fas­ta pris­er på våra start­paket och på efter­föl­jande tim­mar. Vi tror ock­så på att ta betalt för vår tid och det som fak­tiskt kostar istäl­let för att ha hut­lösa pås­lag på materialet.

Nojda kunder
Check

Röris har: Nöjda kunder

Vi gillar nöj­da kun­der. Nöj­da kun­der ger fler kun­der och där­för är det enkelt, när man är kund hos ska man få en bra resa hela vägen. Även de få gånger när det blir fel.

Duktiga rormokare
Check

Röris fixar: Duktiga rörmokare

Alla rörmokare som vi arbe­tar med är utval­da och genomgår löpande tester och utvärderingar för att få vara en del av oss på rörmokare.nu. Sköter du dig inte får du inte vara kom­p­is med Röris!

Alla typer av jobb
Check

Röris utför: Alla typer av VVS-jobb

Vi kan lösa det mes­ta! Allt från den enkla blandar­bytet, instal­la­tio­nen av en ny bergvärmepump eller till den sto­ra ren­overin­gen. Med våra utval­da rörmokare kan vi lösa näs­tan allt!

Kontakta oss på Rörmokare.nu

Boka genom att ringa?

Du kan alltid ringa oss på 010-89 89 830. Vi svarar själva mellan 07:00 - 21:00 varje dag men det går bra att ringa även nattetid då vi har telefonpassning som tar meddelande till oss.

Boka genom formulär?

Fyll i vem du är och vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig alltid inom 24 timmar och oftast mycket snabbare än så!

Max 10mb per bild