Rormokare Stockholm

Boka rörmokare i Stockholm

På Rörmokare.nu har vi samlat de mest erfarna och pålitliga rörmokarna i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder tydliga priser och höga betyg från våra kunder vilket gör att du som kund kan känna dig helt trygg med att boka oss.

Vi på Rörmokare.nu vill göra det enkelt för dig! Där­för har vi sam­lat de bäs­ta rörmokar­na i Stockholm och ska­p­at en smidig bokn­ingstjänst för dig.

 • Enkelt att boka!
 • Lång betalningstid & delbetalning.
 • Alltid bokningsbekräftelse.
 • Telefontid 07:00 - 21:00
Enkelt och smidigt

Rörmokare i Stock­holm? Röris fixar bokningen!

Boka en rörmokare utan stress med Rörmokare.nu Stockholm!

 • Tydligt pris och bokningsbekräftelse.
 • Boknin­gen öppen mel­lan 07:0021:00 var­je dag.
 • Endast utval­da och pop­ulära rörmokare.
 • Alltid lokala rörmokare i Stockholm.
 • Enkelt att boka och hjälp inom en vecka.
Rormokare resurs

Smidigt hela vägen! från bokning till betalning

Vi erbjuder våra kunder smidiga betalningsalternativ. Du som kund väljer om du vill betala med:

Faktura - Med upp till 60 dagars betalning.

Delbetalning - Vi erbjuder delbetalning på upp till 12 månader.

Direktbetalning - Betala direkt från ditt bankkonto med Trustly

Oavsett vilket alternativ du väljer, är det alltid räntefritt hos Rörmokare.nu.

Välkommen som kund till Rörmokare.nu!

Smart, enkelt och personligt med rörmokare.nu!

Vi jobbar med moderna system och appar men är övertygade att den personliga kontakten fortfarande är viktigt. Därför får du alltid prata med någon av våra bokare när du behöver hjälp av en rörmokare och väljer oss på rörmokare.nu.

Oscar Grehn

Bokningsansvarig
Jag hjälper dig gärna med din bokning! Tillsammans med mina kollegor ser jag till att din kundresa hos oss på rörmokare.nu ska bli så enkel som möjligt!
Oscar grehn

Våra rörmokare jobbar i hela Stockholmsområdet

Vi jobbar med lokala, utvalda och certifierade rörmokare runt om i Stockholm. Med oss får du Sveriges enklaste bokning och en trygg kundresa från start till mål.

Rörmokare Stockholm

Vi fixar lokala rörmokare i Stockholm.

Östermalmsgatan 1, 655 55, Stockholm

010-89 89 830

kontakt@rörmokare.nu

Att boka en rörmokare i Stockholm har aldrig varit enklare!

Vi lovar att alltid arbe­ta för att upp­nå det bäs­ta resul­tatet och att ta hand om var­je pro­jekt med omsorg. Kon­tak­ta oss så hjälper vi dig att boka en rörmokare som pas­sar dina speci­fi­ka behov.

Alla våra anslutna rörmokare är medlemmar i Säkert Vatten och vi är proffs på att para ihop dina behov med rätt kunskap hos våra rörmokare i Stockholm.

Rörmokare

Alltid utvalda, lokala och populära rörmokare när du bokar med oss!

Läs mer

Varmvattenberedare

Vi servar, felsöker och installerar din nya varmvattenberedare.

Byta blandare

Vi fixar alla typer av blandarbyten, både privat och kommersiellt.

Värmepumpar

Vi installerar gärna din nya värmepump och jobbar med de flesta tillverkarna!

Stopp i avlopp

Vi löser det när du har stopp i avloppet! Spolning, felsökning & andra smarta lösningar.

Bergvärme

Felsökning eller installation av din bergvärmepump, det fixar vi!

Spolbil

Ibland behövs det mer än en rörmokare, då står våra spolbilar redo!

Installation av diskmaskin

Vi fixar installation av din diskmaskin och arbetar med alla varumärken.

Vanliga frågor från våra kunder

Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna som vi får av våra kunder. Saknar du något svar? Tveka inte att kontakta oss!

Stopp i avlopp - När ska man ringa en rörmokare?

Ska man ringa en rörmokare direkt eller kan man fixa problemet själv?

Vi ger dig tips på hur du kan lösa stoppet själv och när det är dags att tillkalla professionell hjälp.

Stopp i toaletten kan oftast lösas genom att man tar bort det som fastnat i toaletten. Det kan till exempel vara en bomullspinne, kondom eller tampong. Men om stoppet sitter längre ner i avloppsröret så behöver en rörmokare komma och använda högtrycksspolning eller rensverktyg för att få bort stoppet.

När det gäller stopp i handfatet eller diskhon kan man testa att skruva isär och rengöra vattenlåset själv. Men om stoppet fortfarande finns kvar, kan man behöva ringa en rörmokare eller spolbil för att få bort det.

Stopp i golvbrunnen i duschen eller tvättstugan är också vanligt förekommande. I dessa fall behöver man oftast anlita en rörmokare eller spolbil för att få bort stoppet.

För att förebygga stopp i avloppet bör man se till att mycket vatten rinner genom avloppsrören. Ett enkelt och billigt sätt att hålla efter sina rör är att regelbundet spola med varmt vatten. Man bör även vara försiktig med vad man spolar ner i avloppet och undvika att spola ner saker som inte hör hemma där, såsom matrester och hygienartiklar.

Om du är osäker på hur du ska lösa ett stopp i avloppet, eller om problemet är mer omfattande, kan du alltid kontakta oss.

Vi består av lokala rörmokare, rörläggare och rörfirmor i hela Sverige som har lång erfarenhet av att lösa problem med avloppet.

Vad kostar det att boka en rörmokare?

Enkelt & tydligt - Från start till mål!

Det ska vara enkelt att boka ett jobb med oss, därför har vi tagit fram tydliga priser som är likadana över hela landet.

Vårt startpaketstarten på att bra utfört arbete

Vi har tagit fram ett startpaket för att på ett enkelt sätt kunna paketera våra tjänster till ett rimligt pris utan att.

Vi gillar tydlighet! Ni kan säkert hitta en rörmokare som erbjuder sig att utföra jobbet billigare men vi kan lova att det kommer vara svårt att hitta någon annan som kan hålla vad dom lovar, ha samma tydlighet och erbjuda samma goda kvalitet på arbetet från start till mål.

Pris på vårt startpaket = 2705: - inkl. Moms & Rotavdrag.

I vårt startpaket ingår:

 • Framkörning (Upp till 30 minuter)
 • Två timmars arbete på plats med vår utvalda rörmokare.
 • All administration och marknadens enklaste bokning.
 • Efterkontroller och interna kvalitetsprocesser.

För arbetstimmar bortom de två timmar som ingår i startpaketet debiterar vi 699:- i timmen inklusive moms och rotavdraget.

Hur lång tid tar det vanligtvis att utföra en VVS-installation?

Tiden som krävs för att utföra en VVS-installation eller reparation kan variera mycket beroende på flera faktorer, inklusive omfattningen av arbetet, tillgänglighet till material och hur lättillgänglig installationen är. Det kan vara allt från ett par timmar till flera dagar eller till och med veckor för större projekt som renovering av badrum eller installation av en ny värmepump.

För mindre jobb som att byta en vattenkran eller fixa en läckande toalett kan installationen ta några timmar. För större projekt som att installera ett komplett VVS-system i en ny byggnad eller utföra en större badrumsrenovering kan tiden vara flera veckor.

Vi kan ge en mer exakt tidsram efter att vi har gjort en bedömning av arbetet och diskuterat det med dig som kund. Vi strävar alltid efter att utföra arbetet så snabbt och effektivt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Vilka områden eller städer arbetar ni inom?

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra VVS-tjänster i en stor del av Sverige, och vi fortsätter ständigt att utöka vårt nätverk av lokala rörmokare och VVS-tekniker. Vi har rörmokare och rörfirmor i flera större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping och Norrköping, men vi är också verksamma i mindre orter och landsbygdsområden runtom i landet.

Vårt mål är att kunna erbjuda högkvalitativa VVS-tjänster oavsett var du befinner dig i Sverige. Därför tar vi oss tid att välja ut och samarbeta med lokala rörmokare och VVS-tekniker som har den nödvändiga erfarenheten och expertisen för att utföra arbete på ett professionellt och pålitligt sätt. Vi har höga krav på våra samarbetspartners och ser till att de lever upp till våra standarder innan vi erbjuder våra tjänster i en viss stad eller region.

Om du är osäker på om vi utför tjänster i ditt område, är du välkommen att kontakta oss för att få mer information. Vi hjälper dig gärna att hitta en lokal rörmokare eller VVS-tekniker som kan hjälpa dig med dina behov.

Att tänka på när man väljer rörmokare

För att skydda dig och ditt hem är det viktigt att anlita en auktoriserad rörmokare som har den utbildning och kompetens som krävs för att utföra säkra och väl fungerande installationer. Du kan själv kontrollera ett företags certifiering på Branschregler Säker Vattens hemsida.

Genom att anlita en Säker Vatten auktoriserad installatör minskar du risken för vattenskador och andra fel som kan leda till brännskador eller smittspridning.

Alla våra anslutna rörmokare är auktoriserade enligt säkert vatten och kan utföra många typer av installationer. Enkla installationer, såsom en kökskran eller koppling av disk- och tvättmaskin, är vanliga källor till fel och bör utföras av auktoriserade rörmokare för att förebygga skador och behålla försäkringsbeloppet.

Kan ni fixa materialet som behövs?

Självklart! Vi har expertis inom området och kan hjälpa dig att välja rätt material och produkter som passar bäst för dina behov och önskemål. Vi tar hänsyn till faktorer som funktionalitet, kvalitet och pris när vi rekommenderar olika alternativ. Våra professionella VVS-montörer kan också ge dig råd om vilka produkter som är mest hållbara och underhållsfria på lång sikt.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med dina materialval!

Vi har också en tydlig policy när det kommer till påslag och priser på materialet.

Priser på material – den eviga frågan!

Vi som företag inom hantverksbranschen kan inte blunda för det eviga “fuskandet” och “trixandet” med materialkostnader. Ett stort problem inom branschen är att många företag håller nere sina timkostnader och ligger på en nivå som inte är hållbar för att kunna erbjuda säkra och kvalitativa installationer. Dom gör detta genom att hämta hem och ta hutlöst betalt på materialsidan med tro om att ni som kunder inte har en aning om att det ofta är både 200 och 300 procents påslag på materialet.

Därför har vi på Rörmokare.nu tagit ett beslut att ha helt transparant debitering på material. Vi lägger på 30% på det nettopris vi betalar hos våra grossister.

Dessa 30% delas sedan mellan oss på rörmokare.nu och våra ansluta rörmokare.

Enkelt, tryggt och som det borde vara!

Kan man utföra rörarbeten själv?

Ja, det är tillåtet att utföra vissa VVS-arbeten själv, såsom att byta ut badrumsporslin eller montera tilluftsventiler. Men det är viktigt att känna till vad du får och inte får göra själv, och för större projekt är det alltid bäst att söka hjälp från en professionell rörmokare eller VVS-firma.

Är du osäker? Anlita en expert!

Vi på Rörmokare.nu rekommenderar alltid att ta hjälp av en expert, speciellt vid större projekt som en badrumsrenovering eller tvättstugeinstallation. En professionell rörmokare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt.

Välj bra material!

Det är också viktigt att välja högkvalitativa produkter vid VVS-arbeten. Om du till exempel ska köpa en köksblandare rekommenderar vi att välja en från ett välrenommerat varumärke som Tapwell eller FM Mattsson, gärna från en grossist med expertis på just köksblandare. Även om det kan vara dyrare på kort sikt, kan det spara dig pengar på lång sikt genom att undvika potentiella problem och vattenläckor på grund av en dålig kvalitet på produkten.

Tänk också på att vissa montörer kanske inte vill arbeta med produkter av lägre kvalitet. När det gäller VVS-arbeten bör man aldrig vara snål och tänka kortsiktigt.

Hur fungerar rotavdraget?

Spara pengar på ditt nästa hantverkarjobb med det enkla avdraget

ROT-avdrag, kort för renovering, ombyggnad och tillbyggnad är ett avdrag som låter dig få en 30% reduktion på arbetskostnaden för många typer av vanliga hantverkarjobb i ditt hem. Hos Rörmokare.nu kan du alltid ta del av ROT-avdraget när du anlitar en av våra lokala rörmokare, rörläggare eller rörfirmor i Stockholm för VVS-arbeten.

Vad är ROT-avdraget?

ROT-avdraget är en skattereduktion som ger dig som kund en lägre kostnad när du anlitar en hantverkare för vissa arbeten i en bostad som du äger och själv i någon utsträckning nyttjar. Det innebär att du kan få en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden för de arbeten som omfattas av ROT-avdraget.

När kan jag nyttja ROT-avdraget?

ROT-avdrag gäller för arbeten som innefattar renovering, ombyggnad och tillbyggnadsarbeten av en befintlig fastighet och gäller inte när du bygger ett helt nytt hus eller en ny friliggande del till exempel ett nytt garage. Du måste också ha tillgång till och äga fastigheten du rustar upp och bo där i någon mån. Du måste också ha betalt skatt det året du ansöker om ROT-avdrag för minst motsvarande belopp som ROT-avdraget uppgår i.

ROT-avdrag för VVS-arbeten

För VVS-arbeten gäller ROT-avdraget för arbeten som innefattar installation, reparation och underhåll av vatten- och avloppssystem, uppvärmningssystem, ventilationssystem och liknande. Du kan till exempel ansöka om ROT-avdrag för badrumsrenoveringar, dragning av vatten, köksrenoveringar och installation av värmepumpar. Tänk på att ROT-avdraget endast gäller för arbetskostnaden, inte för material eller utrustning.

Jag har eget material, kan ni installera det?

Absolut! Vi installerar gärna ditt eget material, men det finns vissa saker att tänka på. För att vi ska kunna ge dig en garanti på arbetet, måste materialet uppfylla våra kvalitetsnormer och vara av högsta kvalitet. Om du exempelvis väljer att köpa en billigare blandare från ett varuhus eller en okänd tillverkare, så kan vi inte garantera dess hållbarhet och funktionalitet på samma sätt som vi kan med produkter från välkända tillverkare som vi själva arbetar med.

Fråga oss gärna om råd!

Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss innan du köper ditt eget material så att vi kan rådgöra med dig och se till att du köper en produkt av hög kvalitet. Vi förstår dock att det ibland kan finnas designmässiga skäl till att du väljer att köpa ditt eget material, och vi är glada att hjälpa dig att installera det på ett säkert och professionellt sätt.

Men kom ihåg, vi vill alltid vara säkra på att vi inte medverkar till att installera utrustning med undermålig kvalitet, som i värsta fall kan orsaka skada på din egendom. Därför är det alltid viktigt att du köper produkter av hög kvalitet från välkända tillverkare när du väljer att köpa ditt eget material.

Behöver du en rörmokare i Stockholm?

Vi på Rörmokare.nu är här för att göra ditt liv enklare. Vi erbjuder en hel rad av olika tjänster för att möta alla dina behov. Oavsett om du behöver hjälp med att installera en ny toalett eller reparera en läckande kran så har vi dig täckt. 

Här är några av våra mest eftertraktade tjänster i Stockholm:

 • Installation av varmvattenberedare
 • Reparation av läckande rör
 • Avloppsrensning
 • Högtrycksspolning
 • Installation av toalett, handfat och dusch
 • Byte av blandare
 • Renovering av badrum

Varför välja oss på Rörmokare.nu?

Här är några skäl till varför du ska välja Rörmokare.nu när du behöver hjälp av en rörmokare i Stockholm:

 • Våra rörmokare är stolta över sitt yrke och har lång erfarenhet av vvs-installationer, reparationer och underhåll. Vi erbjuder kvalitativ service och jobbar alltid efter devisen att en nöjd kund är den bästa marknadsföringen.
 • Vi erbjuder en mängd olika tjänster, från mindre reparationer till större installationer. Vi kan hjälpa till med allt från att byta ut en läckande kran till att installera en ny varmvattenberedare.
 • När du bokar en rörmokare från oss kan du vara säker på att du får hjälp av en pålitlig och kvalificerad hantverkare. Vi har noga utvalda samarbetspartners i Stockholm som lever upp till våra höga krav på service och kvalitet.

Boka en rörmokare från oss idag och få hjälp av en professionell och pålitlig hantverkare. Vi finns även tillgängliga för akuta ärenden och svarar alltid snabbt på dina förfrågningar.

Träffa Röris - vår ledare!

Röris hjälper dig att boka en rörmokare i Stockholm! Röris är vår maskot och vår interna ledare. Röris är snäll, rak & ärlig vilket vi som företag också strävar efter att vara. Så när du bokar ett arbete med oss kan du känna dig trygg med att du får en rörmokare som kan sitt jobb och ett företag som tar hand om sina kunder.

Röris hjälper dig att boka en rörmokare!

Röris är vår maskot och vår interna ledare. Röris är snäll, rak & ärlig vilket vi som företag också strävar efter att vara. Så när du bokar ett arbete med oss kan du känna dig trygg med att du får en rörmokare som kan sitt jobb och ett företag som tar hand om sina kunder.

Tydliga o fasta2
Check

Röris gillar: Tydliga & fasta priser

Vi gillar raka rör =) Vi har fas­ta pris­er på våra start­paket och på efter­föl­jande tim­mar. Vi tror ock­så på att ta betalt för vår tid och det som fak­tiskt kostar istäl­let för att ha hut­lösa pås­lag på materialet.

Nojda kunder
Check

Röris har: Nöjda kunder

Vi gillar nöj­da kun­der. Nöj­da kun­der ger fler kun­der och där­för är det enkelt, när man är kund hos ska man få en bra resa hela vägen. Även de få gånger när det blir fel.

Duktiga rormokare
Check

Röris fixar: Duktiga rörmokare

Alla rörmokare som vi arbe­tar med är utval­da och genomgår löpande tester och utvärderingar för att få vara en del av oss på rörmokare.nu. Sköter du dig inte får du inte vara kom­p­is med Röris!

Alla typer av jobb
Check

Röris utför: Alla typer av VVS-jobb

Vi kan lösa det mes­ta! Allt från den enkla blandar­bytet, instal­la­tio­nen av en ny bergvärmepump eller till den sto­ra ren­overin­gen. Med våra utval­da rörmokare kan vi lösa näs­tan allt!

Boka en rörmokare i Stockholm

Boka genom att ringa?

Du kan alltid ringa oss på 010-89 89 830

Vi svarar själva mellan 07:00 - 21:00 varje dag men det går bra att ringa även nattetid då vi har telefonpassning som tar meddelande till oss.

Boka genom formulär?

Fyll i vem du är och vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig alltid inom 24 timmar och oftast mycket snabbare än så!

Max 10mb per bild
 • Enkelt att boka!
 • Lång betalningstid & delbetalning.
 • Alltid bokningsbekräftelse.
 • Telefontid 07:00 - 21:00

Din lokala rörfirma i Stockholm

Vi på Rörmokare.nu är en pålitlig och erfaren rörfirma som kan hjälpa dig med allt inom VVS i Stockholm. Våra rörmokare är specialiserade på VVS-installationer, reparationer och underhåll, och kan hjälpa både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Boka en rörmokare i Stockholm

Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitativ VVS-tjänster i hela Stockholm. Som experter inom området är vi utbildade och certifierade att utföra alla typer av VVS-arbeten, oavsett om det handlar om en enkel kranreparation eller en mer komplicerad stamrenovering.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med stambyten och relining i hela Stockholm. Vi använder oss av den senaste tekniken för att effektivt lösa problemet och minimera störningar för boende och verksamheter.

Rörmokare som kan allt från kök till värmepumpar

Vi erbjuder även VVS-tjänster för kök och badrum. Våra VVS-tekniker kan installera och reparera allt från enkla köksblandare till avancerade golvvärmesystem. Vi är specialiserade på att installera golvvärme i badrum och andra delar av huset. Golvvärme ger en jämn och behaglig värme, och kan vara en energieffektiv lösning som ersätter radiatorer.

Vi kan också hjälpa dig med installationen av en värmepump. Värmepumpar har blivit allt mer populära som en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning i många bostäder och företagslokaler. Vi kan hjälpa dig att välja rätt värmepump och installera den på ett professionellt sätt.

Anlita en rörmokare med ROT-avdrag

Som privatperson kan du dra nytta av statens ROT-avdrag när du anlitar oss som din rörfirma i Stockholm. Vi tar hand om hela processen åt dig och ger dig en detaljerad offert med avdraget inräknat. Det här kan göra det enklare för dig att ha råd med renoveringar eller utbyggnader.

Vi är lokala rörmokare i Stockholm

Rörmokare.nu består av lokala rörmokare, rörläggare och rörfirmor i Stockholm. Detta innebär att vi har en bred kompetens och täckning över hela Stockholm med omnejd. Vi är stolta över att vara en del av den lokala näringslivet och hjälpa både privatpersoner och företag med deras VVS-problem. Vårt mål är alltid att leverera högkvalitativ service till våra kunder, och det gör vi genom att erbjuda en kombination av lokal expertis och modern teknik. När du kontaktar oss kan du vara säker på att du får hjälp av kunniga och erfarna rörmokare och rörläggare som är lokalt förankrade och känner till de unika utmaningar som kan uppstå i Stockholm.

Kontakta oss om du vill boka en rörmokare

Vi är din pålitliga partner för allt inom VVS i Stockholm. Kontakta oss idag för en offert och svar inom 24 timmar. Vi är tillgängliga för dig oavsett om det handlar om en enkel reparation eller en mer omfattande installation. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Här hittar du våra Rörmokare i Stockholmsområdet!

Vi har utval­da rörmokare som täck­er hela stor Stock­holm. Så oavsett vart du bor kan du alltid boka en rörmokare via oss på Rörmokare.nu

Hitta rörmokare i din stad

Lansering

Nu lanserar vi Rörmokare.nu!

Vi är glada att presentera lanseringen av Rörmokare.nu! 

Ett initiativ som strävar efter att skapa smidighet, klarhet och kvalitet inom VVS-tjänster. Vi har samlat de mest erfarna och pålitliga rörmokarna från hela landet för att skapa en enkel bokningsplattform för alla dina behov.

Läs mer

Valja ratt rormokare

Välja rätt rörmokare - Röris guidar dig till rätt rörmokare!

Att välja rätt rörmokare för ditt projekt är av viktigt för att säkerställa att arbetet utförs på ett professionellt sätt. 

I denna guide kommer Röris att ge dig värdefulla tips och råd för att hjälpa dig att fatta ett informerat beslut och välja en kompetent rörmokare som möter dina behov och förväntningar.

Läs mer

Stopp i avloppet

Röris omfattande guide för att lösa stopp i avloppet

Problem med stopp i avloppet kan vara frustrerande och störande, men är tyvärr något man får räkna med. Det är viktigt att ta hand om sina rör och lösa eventuella stopp för att undvika allvarliga skador och dyra reparationer i framtiden. 

I denna guide kommer vi att presentera effektiva lösningar och ge dig användbara tips för att åtgärda stopp i avloppet.

Läs mer

Byta blandare

Byta blandare själv? Såhär gör du!

Att förnya ett rum behöver inte innebära en totalrenovering. När det kommer till badrum, kök och toalett kan en enkel förändring, såsom att installera en ny blandare, göra stor skillnad. Inte bara för utseendet utan också för hemmets energieffektivitet. Du kan byta blandare själv, genom att följa våra 4 steg. Upptäcker du att du behöver hjälp med bytet kan vi självklart hjälpa dig. 

Läs mer

Byte toalettstol

Byta toalettstol – tips & råd för dig som ska byta wc

Att byta toalettstol är en nödvändig del av underhållet i varje hem, även om det inte sker så ofta. Oavsett om du står inför en akut situation med en trasig toalett eller helt enkelt vill uppgradera din befintliga så har vi samlat värdefulla tips och råd för att göra bytet så smidigt och effektivt som möjligt. Läs vidare för att upptäcka allt du behöver veta om att byta wc-stol.

Läs mer