Sa har fungerar

Så här fungerar rörmokare.nu

Vi på Rörmokare.nu är stolta över att erbjuda enkelhet, tydlighet och hög kvalitet i allt vi gör. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att boka en rörmokare och få hjälp med ditt VVS-problem.

Därför har vi samlat de mest erfarna och pålitliga rörmokarna i hela landet och skapat en smidig bokningstjänst för dig. Vi strävar alltid efter att vara snälla, raka och ärliga i vårt arbete, precis som vår maskot och interna ledare Röris.

Med oss är det enkelt att få hjälp!

Att boka en rörmokare har aldrig varit enklare.

Enkelhet - Vi vill göra det enkelt för dig att boka en rörmokare och få hjälp med ditt VVS-problem. Vi erbjuder en smidig bokningstjänst som gör att du kan boka en rörmokare med några få klick.

Tydlighet - Vi tror på tydlighet i allt vi gör. Det innebär att vi har tydliga priser och att du som kund alltid vet vad du betalar för. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när du bokar en rörmokare genom oss.

Tillgänglighet - Vi på Rörmokare.nu är tillgängliga för att hjälpa dig med ditt VVS-problem när som helst på dygnet. Vi förstår att olyckor kan hända när som helst och att det är viktigt att få hjälp snabbt. Därför erbjuder vi akut hjälp och är alltid tillgängliga för att svara på dina förfrågningar. Vi vill vara din trygga partner när det gäller VVS-tjänster och se till att du alltid får hjälp när du behöver det.

Professionalitet - Vi är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du bokar en rörmokare genom oss. Våra rörmokare är stolta över sitt yrke och har lång erfarenhet av VVS-installationer, reparationer och underhåll. Vi tar hand om dig som kund och ser till att du får hjälp av en professionell och pålitlig hantverkare.

Kundnöjdhet - Vi tror på att en nöjd kund är den bästa marknadsföringen. Därför arbetar vi alltid för att du som kund ska vara nöjd med vår service och hjälp. Vi är tillgängliga för akuta ärenden och svarar alltid snabbt på dina förfrågningar. När du bokar en rörmokare från oss kan du vara säker på att du får hjälp av en pålitlig och kvalificerad hantverkare som gör allt för att du som kund ska bli nöjd.

Vårt startpaket – starten på att bra utfört arbete

Vi har tagit fram ett startpaket för att på ett enkelt sätt kunna paketera våra tjänster till ett rimligt pris utan att.

Vi gillar tydlighet! Ni kan säkert hitta en rörmokare som erbjuder sig att utföra jobbet billigare men vi kan lova att det kommer vara svårt att hitta någon annan som kan hålla vad dom lovar, ha samma tydlighet och erbjuda samma goda kvalitet på arbetet från start till mål.

Pris på vårt startpaket = 2705: - inkl. Moms & Rotavdrag.

I vårt startpaket ingår:

  • Framkörning (Upp till 30 minuter)
  • Två timmars arbete på plats med vår utvalda rörmokare.
  • All administration och marknadens enklaste bokning.
  • Efterkontroller och interna kvalitetsprocesser.

För arbetstimmar bortom de två timmar som ingår i startpaketet debiterar vi 599:- i timmen inklusive moms och rotavdraget.

Priser på material – den eviga frågan!

Vi som företag inom hantverksbranschen kan inte blunda för det eviga “fuskandet” och “trixandet” med materialkostnader. Ett stort problem inom branschen är att många företag håller nere sina timkostnader och ligger på en nivå som inte är hållbar för att kunna erbjuda säkra och kvalitativa installationer. Dom gör detta genom att hämta hem och ta hutlöst betalt på materialsidan med tro om att ni som kunder inte har en aning om att det ofta är både 200 och 300 procents påslag på materialet.

Därför har vi på Rörmokare.nu tagit ett beslut att ha helt transparant debitering på material. Vi lägger på 30% på det nettopris vi betalar hos våra grossister.

Dessa 30% delas sedan mellan oss på rörmokare.nu och våra ansluta rörmokare.

Enkelt, tryggt och som det borde vara!

Kontakta oss för att boka en tid!

Check Enkelt att boka!

  • Ring oss på 010-89 89 830 eller fyll i kontaktformuläret.
  • En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  • Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  • En lokal utvald rörmokare utför arbetet.
  • Du får faktura på utfört arbete.

Check Utvalda rörmokare som har koll!

Med oss får hjälp av en lokal rörmokare som passar just det du ska göra. Allt paketerat i en enkelt resa från bokning till betalning. 

Välkommen!

Max 10mb per bild