Hos roris bokar du rormokare

Behöver du boka en pålitlig rörmokare? Vi är här för att hjälpa dig! 

När du behöver en duktig rörmokare är det viktigt att du väljer en som du kan lita på.

Vi på Rörmokare.nu har valt ut de bästa rörmokarna i hela Sverige så att det ska bli enkelt för dig. Med vår enkla bokning, trevliga service och våra utvalda rörmokare så kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver, när du behöver det.

Testa Sveriges smidigaste bokning av rörmokare!

 • Enkelt att boka!
 • Lång betalningstid & delbetalning.
 • Alltid bokningsbekräftelse.
 • Telefontid 07:00 - 21:00

Vi hjälper dig att boka en rörmokare!

Boka rormokare

Vill du boka en rörmokare? Röris fixar bokningen!

Boka en rörmokare utan stress med Römokare.nu!

 • Tydligt pris och bokningsbekräftelse. 
 • Boknin­gen öppen mel­lan 07:0021:00 var­je dag. 
 • Endast utval­da och pop­ulära rörmokare. 
 • Alltid lokala utval­da rörmokare. 
 • Enkelt att boka och hjälp inom en vecka.

Vi fixar rörmokare för alla dina behov 

Vi är bäst på service och har skapat i vårt tycke det enklaste och tryggaste sättet att boka en rörmokare. Genom oss på rörmokare.nu får du tillgång till alla våra utvalda och kvalitetssäkrade rörmokare runt om i Sverige. 

Alla våra utvalda rörmokare är certifierade, erfarna och anslutna till Säker Vatten. Med vår hjälp kan du vara säker på att dina "röriga" problem kommer att lösas på ett snabbt och effektivt sätt.

Vad kan våra rörmokare hjälpa till med?

 • Reparation & felsökning av vattenläckor
 • Spolning av avlopp och avloppsledningar
 • Felsökning och nyinstallationer
 • Underhåll av befintliga VVS-system
 • Felsökning, installation och service av värmepumpar
 • Alla vanliga typer av servicejobb.

Hur går det till? 

Med oss kan du få hjälp av en rörmokare genom en professionell och modern bokning.

 1. Ring eller skicka in din förfrågan till oss. 
 2. En av våra erfarna bokare ringer upp till dig och går igenom ditt arbete. Du får förslag på tid direkt i telefon!
 3. Du får en bekräftelse på din bokning där du också kan ladda upp bilder på uppdraget vid behov. 
 4. Vår utvalda rörmokare kommer och utför ditt uppdrag på uppsatt tid. 
 5. Rörmokaren gör klart uppdraget i vårt system. 
 6. Vi fakturerar uppdraget till dig som kund. 

Varför ska du välja rörmokare.nu när du behöver en rörmokare?

Vi har gjort jobbet åt dig!

och valt ut de bästa rörmokarna i ditt område!

Med oss på Rörmokare.nu kan du känna dig trygg med att få: 

Erfarenhet och expertis

Vi har många års erfarenhet inom VVS-branschen och detta har vi tagit med oss när vi byggt upp rörmokare.nu och valt ut våra rörmokare. Vårt team består av välutbildade och certifierade rörmokare som har omfattande kunskap om alla typer av VVS-arbeten. Oavsett om det handlar om reparationer, installationer, felsökning eller underhåll, kan du lita på att vi har en partner som kommer leverera enastående resultat.

Alla våra utvalda rörmokare är anslutna till säker vatten!

Kvalitetsservice och pålitlighet

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till våra kunder. Vi förstår vikten av att arbeta snabbt och effektivt samtidigt som vi upprätthåller högsta kvalitetsstandarder. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och se till att du är helt nöjd med allt från vår smidiga bokning, våra moderna system till ett väl utfört arbete. Vi är också kända och har fått många fina ord från våra kunder för vår pålitlighet och punktlighet. Vi strävar efter att alltid komma i tid och håller våra åtaganden.

Omfattande rörmokartjänster

Vi erbjuder en bred och omfattande lista av tjänster för att tillgodose alla dina VVS-behov. Oavsett om du behöver hjälp med rörsanering, avloppsrengöring, rörinstallationer eller värmesystem, kan våra rörmokare hantera det. Vi använder oss av modern utrustning och de senaste teknikerna för att säkerställa effektivitet och pålitlighet i vårt arbete.

Våra tjänster

Rörsanering, spolning och avloppsrengöring

Ett vanligt problem som vi stöter på är igensatta rör och avlopp. Vi har erfarenheten och kompetens som krävs för avgöra vad som behövs för att lösa dina problem. Med hjälp av våra spolbilar kan vi snabbt och effektivt lösa dina stopp och se till att allt fungerar som det ska igen.

Rörinstallationer och reparationer

Oavsett om du behöver installera nya rör eller reparera befintliga, kan vårt team av erfarna rörmokare ta hand om det. Genom vårt stora och utvalda nätverk av rörmokare kan vi säkerställa att dina rörinstallationer blir korrekt utförda och att eventuella läckor eller skador åtgärdas snabbt och effektivt.

Värmesystem - värmepumpar

Vi är specialiserade på att installera, felsöka och reparera värmesystem, inklusive värmepumpar, pannor och golvvärme. Våra rörmokare har expertkunskaper när det gäller de flesta typer av värmesystem och genom att ha ett stort nätverk av rörmokare kan vi erbjuda lösningar för att möta dina behov. Vi ser till att ditt värmesystem fungerar optimalt för att hålla ditt hem eller företag bekvämt året runt.

   Nöjda kunder är vårt slutmål!

   Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Genom att erbjuda schysst service, pålitlighet och expertis har vi snabbt byggt upp ett rykte. Detta gör vi genom att hela tiden förbättra vårt tjänst och se till att våra kunder blir nöjda. 

   Röris hjälper dig att boka en rörmokare!

   Röris är vår maskot och vår interna ledare. Röris är snäll, rak & ärlig vilket vi som företag också strävar efter att vara. Så när du bokar ett arbete med oss kan du känna dig trygg med att du får en rörmokare som kan sitt jobb och ett företag som tar hand om sina kunder.

   Tydliga o fasta2
   Check

   Röris gillar: Tydliga & fasta priser

   Vi gillar raka rör =) Vi har fas­ta pris­er på våra start­paket och på efter­föl­jande tim­mar. Vi tror ock­så på att ta betalt för vår tid och det som fak­tiskt kostar istäl­let för att ha hut­lösa pås­lag på materialet.

   Nojda kunder
   Check

   Röris har: Nöjda kunder

   Vi gillar nöj­da kun­der. Nöj­da kun­der ger fler kun­der och där­för är det enkelt, när man är kund hos ska man få en bra resa hela vägen. Även de få gånger när det blir fel.

   Duktiga rormokare
   Check

   Röris fixar: Duktiga rörmokare

   Alla rörmokare som vi arbe­tar med är utval­da och genomgår löpande tester och utvärderingar för att få vara en del av oss på rörmokare.nu. Sköter du dig inte får du inte vara kom­p­is med Röris!

   Alla typer av jobb
   Check

   Röris utför: Alla typer av VVS-jobb

   Vi kan lösa det mes­ta! Allt från den enkla blandar­bytet, instal­la­tio­nen av en ny bergvärmepump eller till den sto­ra ren­overin­gen. Med våra utval­da rörmokare kan vi lösa näs­tan allt!

   Vanliga frågor

   Vad kostar det att boka en rörmokare?

   Enkelt & tydligt - Från start till mål!

   Det ska vara enkelt att boka ett jobb med oss, därför har vi tagit fram tydliga priser som är likadana över hela landet.

   Vårt startpaketstarten på att bra utfört arbete

   Vi har tagit fram ett startpaket för att på ett enkelt sätt kunna paketera våra tjänster till ett rimligt pris utan att.

   Vi gillar tydlighet! Ni kan säkert hitta en rörmokare som erbjuder sig att utföra jobbet billigare men vi kan lova att det kommer vara svårt att hitta någon annan som kan hålla vad dom lovar, ha samma tydlighet och erbjuda samma goda kvalitet på arbetet från start till mål.

   Pris på vårt startpaket = 2705: - inkl. Moms & Rotavdrag.

   I vårt startpaket ingår:

   • Framkörning (Upp till 30 minuter)
   • Två timmars arbete på plats med vår utvalda rörmokare.
   • All administration och marknadens enklaste bokning.
   • Efterkontroller och interna kvalitetsprocesser.

   För arbetstimmar bortom de två timmar som ingår i startpaketet debiterar vi 699:- i timmen inklusive moms och rotavdraget.

   Kan man utföra rörarbeten själv?

   Ja, det är tillåtet att utföra vissa VVS-arbeten själv, såsom att byta ut badrumsporslin eller montera tilluftsventiler. Men det är viktigt att känna till vad du får och inte får göra själv, och för större projekt är det alltid bäst att söka hjälp från en professionell rörmokare eller VVS-firma.

   Är du osäker? Anlita en expert!

   Vi på Rörmokare.nu rekommenderar alltid att ta hjälp av en expert, speciellt vid större projekt som en badrumsrenovering eller tvättstugeinstallation. En professionell rörmokare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt.

   Välj bra material!

   Det är också viktigt att välja högkvalitativa produkter vid VVS-arbeten. Om du till exempel ska köpa en köksblandare rekommenderar vi att välja en från ett välrenommerat varumärke som Tapwell eller FM Mattsson, gärna från en grossist med expertis på just köksblandare. Även om det kan vara dyrare på kort sikt, kan det spara dig pengar på lång sikt genom att undvika potentiella problem och vattenläckor på grund av en dålig kvalitet på produkten.

   Tänk också på att vissa montörer kanske inte vill arbeta med produkter av lägre kvalitet. När det gäller VVS-arbeten bör man aldrig vara snål och tänka kortsiktigt.

   Måste jag vara hemma när ni utför arbetet?

   Det är inte nödvändigt att du är hemma när vi utför arbetet, men vi uppskattar om du kan vara på plats vid arbetets start. Det kan också vara bra om du finns tillgänglig om det uppstår behov av eventuella tilläggsbeställningar under arbetets gång.

   Jag har eget material, kan ni installera det?

   Absolut! Vi installerar gärna ditt eget material, men det finns vissa saker att tänka på. För att vi ska kunna ge dig en garanti på arbetet, måste materialet uppfylla våra kvalitetsnormer och vara av högsta kvalitet. Om du exempelvis väljer att köpa en billigare blandare från ett varuhus eller en okänd tillverkare, så kan vi inte garantera dess hållbarhet och funktionalitet på samma sätt som vi kan med produkter från välkända tillverkare som vi själva arbetar med.

   Fråga oss gärna om råd!

   Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss innan du köper ditt eget material så att vi kan rådgöra med dig och se till att du köper en produkt av hög kvalitet. Vi förstår dock att det ibland kan finnas designmässiga skäl till att du väljer att köpa ditt eget material, och vi är glada att hjälpa dig att installera det på ett säkert och professionellt sätt.

   Men kom ihåg, vi vill alltid vara säkra på att vi inte medverkar till att installera utrustning med undermålig kvalitet, som i värsta fall kan orsaka skada på din egendom. Därför är det alltid viktigt att du köper produkter av hög kvalitet från välkända tillverkare när du väljer att köpa ditt eget material.

   Att tänka på när man väljer rörmokare

   För att skydda dig och ditt hem är det viktigt att anlita en auktoriserad rörmokare som har den utbildning och kompetens som krävs för att utföra säkra och väl fungerande installationer. Du kan själv kontrollera ett företags certifiering på Branschregler Säker Vattens hemsida.

   Genom att anlita en Säker Vatten auktoriserad installatör minskar du risken för vattenskador och andra fel som kan leda till brännskador eller smittspridning.

   Alla våra anslutna rörmokare är auktoriserade enligt säkert vatten och kan utföra många typer av installationer. Enkla installationer, såsom en kökskran eller koppling av disk- och tvättmaskin, är vanliga källor till fel och bör utföras av auktoriserade rörmokare för att förebygga skador och behålla försäkringsbeloppet.

   Vad betyder VVS?

   VVS står för värme, ventilation och sanitet. Begreppet omfattar system för avlopp och vattenförsörjning i fastigheter, med övervaknings- och styrsystem för detta. Andra system som också faller under VVS är tryckluft och gaser inom sjukhus och industrier, samt system för brandskydd med hjälp av vattensprinklers.

   I USA används förkortningen HVAC, som står för heating, ventilating och air conditioning, samt ordet plumbing som samlingsnamn för det vi i Sverige kallar VVS.

   Kan ni fixa materialet som behövs?

   Självklart! Vi har expertis inom området och kan hjälpa dig att välja rätt material och produkter som passar bäst för dina behov och önskemål. Vi tar hänsyn till faktorer som funktionalitet, kvalitet och pris när vi rekommenderar olika alternativ. Våra professionella VVS-montörer kan också ge dig råd om vilka produkter som är mest hållbara och underhållsfria på lång sikt.

   Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med dina materialval!

   Vi har också en tydlig policy när det kommer till påslag och priser på materialet.

   Priser på material – den eviga frågan!

   Vi som företag inom hantverksbranschen kan inte blunda för det eviga “fuskandet” och “trixandet” med materialkostnader. Ett stort problem inom branschen är att många företag håller nere sina timkostnader och ligger på en nivå som inte är hållbar för att kunna erbjuda säkra och kvalitativa installationer. Dom gör detta genom att hämta hem och ta hutlöst betalt på materialsidan med tro om att ni som kunder inte har en aning om att det ofta är både 200 och 300 procents påslag på materialet.

   Därför har vi på Rörmokare.nu tagit ett beslut att ha helt transparant debitering på material. Vi lägger på 30% på det nettopris vi betalar hos våra grossister.

   Dessa 30% delas sedan mellan oss på rörmokare.nu och våra ansluta rörmokare.

   Enkelt, tryggt och som det borde vara!

   Hur lång tid tar det vanligtvis att utföra en VVS-installation?

   Tiden som krävs för att utföra en VVS-installation eller reparation kan variera mycket beroende på flera faktorer, inklusive omfattningen av arbetet, tillgänglighet till material och hur lättillgänglig installationen är. Det kan vara allt från ett par timmar till flera dagar eller till och med veckor för större projekt som renovering av badrum eller installation av en ny värmepump.

   För mindre jobb som att byta en vattenkran eller fixa en läckande toalett kan installationen ta några timmar. För större projekt som att installera ett komplett VVS-system i en ny byggnad eller utföra en större badrumsrenovering kan tiden vara flera veckor.

   Vi kan ge en mer exakt tidsram efter att vi har gjort en bedömning av arbetet och diskuterat det med dig som kund. Vi strävar alltid efter att utföra arbetet så snabbt och effektivt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

   Stopp i avlopp - När ska man ringa en rörmokare?

   Ska man ringa en rörmokare direkt eller kan man fixa problemet själv?

   Vi ger dig tips på hur du kan lösa stoppet själv och när det är dags att tillkalla professionell hjälp.

   Stopp i toaletten kan oftast lösas genom att man tar bort det som fastnat i toaletten. Det kan till exempel vara en bomullspinne, kondom eller tampong. Men om stoppet sitter längre ner i avloppsröret så behöver en rörmokare komma och använda högtrycksspolning eller rensverktyg för att få bort stoppet.

   När det gäller stopp i handfatet eller diskhon kan man testa att skruva isär och rengöra vattenlåset själv. Men om stoppet fortfarande finns kvar, kan man behöva ringa en rörmokare eller spolbil för att få bort det.

   Stopp i golvbrunnen i duschen eller tvättstugan är också vanligt förekommande. I dessa fall behöver man oftast anlita en rörmokare eller spolbil för att få bort stoppet.

   För att förebygga stopp i avloppet bör man se till att mycket vatten rinner genom avloppsrören. Ett enkelt och billigt sätt att hålla efter sina rör är att regelbundet spola med varmt vatten. Man bör även vara försiktig med vad man spolar ner i avloppet och undvika att spola ner saker som inte hör hemma där, såsom matrester och hygienartiklar.

   Om du är osäker på hur du ska lösa ett stopp i avloppet, eller om problemet är mer omfattande, kan du alltid kontakta oss.

   Vi består av lokala rörmokare, rörläggare och rörfirmor i hela Sverige som har lång erfarenhet av att lösa problem med avloppet.

   Hur fungerar rotavdraget?

   Spara pengar på ditt nästa hantverkarjobb med det enkla avdraget

   ROT-avdrag, kort för renovering, ombyggnad och tillbyggnad är ett avdrag som låter dig få en 30% reduktion på arbetskostnaden för många typer av vanliga hantverkarjobb i ditt hem. Hos Rörmokare.nu kan du alltid ta del av ROT-avdraget när du anlitar en av våra lokala rörmokare, rörläggare eller rörfirmor i Stockholm för VVS-arbeten.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är en skattereduktion som ger dig som kund en lägre kostnad när du anlitar en hantverkare för vissa arbeten i en bostad som du äger och själv i någon utsträckning nyttjar. Det innebär att du kan få en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden för de arbeten som omfattas av ROT-avdraget.

   När kan jag nyttja ROT-avdraget?

   ROT-avdrag gäller för arbeten som innefattar renovering, ombyggnad och tillbyggnadsarbeten av en befintlig fastighet och gäller inte när du bygger ett helt nytt hus eller en ny friliggande del till exempel ett nytt garage. Du måste också ha tillgång till och äga fastigheten du rustar upp och bo där i någon mån. Du måste också ha betalt skatt det året du ansöker om ROT-avdrag för minst motsvarande belopp som ROT-avdraget uppgår i.

   ROT-avdrag för VVS-arbeten

   För VVS-arbeten gäller ROT-avdraget för arbeten som innefattar installation, reparation och underhåll av vatten- och avloppssystem, uppvärmningssystem, ventilationssystem och liknande. Du kan till exempel ansöka om ROT-avdrag för badrumsrenoveringar, dragning av vatten, köksrenoveringar och installation av värmepumpar. Tänk på att ROT-avdraget endast gäller för arbetskostnaden, inte för material eller utrustning.

   Kontakta oss för att boka en tid!

   Check Enkelt att boka!

   • Ring oss på 010-89 89 830 eller fyll i kontaktformuläret.
   • En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
   • Du får en bekräftelse på en bokad tid.
   • En lokal utvald rörmokare utför arbetet.
   • Du får faktura på utfört arbete.

   Check Utvalda rörmokare som har koll!

   Med oss får hjälp av en lokal rörmokare som passar just det du ska göra. Allt paketerat i en enkelt resa från bokning till betalning. 

   Välkommen!

   Max 10mb per bild
   • Enkelt att boka!
   • Lång betalningstid & delbetalning.
   • Alltid bokningsbekräftelse.
   • Telefontid 07:00 - 21:00

   Hitta rörmokare i din stad